Het vliegerfestival
Boek

Het vliegerfestival ([2024])/ Thea Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Sandra Verhulst ; tekstcoördinatie: Chiara Richelmi ; redactionele samenwerking: Carolina Capria en Mariella Martucci ; redactionele coördinatie: Daniela Finistauri ; kaarten: Caterina Giorgetti (ontwerp) en Flavio Ferron (kleur) ; illustraties binnenwerk: Elena Grigoli (ontwerp) en Francesco Castelli (kleur)

De Thea Sisters organiseren een vliegerfestival op het strand. Het wordt een muizenissig feest, maar er hangt ook spanning in de lucht. Wie zal de mooiste vlieger maken? Met gekleurde illustraties. Makkelijk te lezen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk kinderboek in de serie 'Thea Sisters'. Ze horen tijdens een dagje op het strand dat hier vroeger een vliegerfestival plaatsvond. Samen met hun vrienden gaan ze het evenement opnieuw organiseren. Het wordt een muizenissig feest maar het is ook erg spannend. Zeker omdat Vanilla per se de wedstrijd van de mooiste vlieger wil winnen. Opgewekt geschreven. Met speelse typografie en kleurenillustraties in een tekenfilmachtige stijl. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar. Thea Stilton is, net als Geronimo Stilton, een pseudoniem van een reeks schrijvers en tekenaars die samen de gelijknamige series uitgegeven. Het oorspronkelijke idee komt van de Italiaanse Elisabetta Dami (1958).

Specificaties

Nederlands | 9789463379458 | 117 pagina's

Titel Het vliegerfestival
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Sandra Verhulst ; Chiara Richelm ; Elena Grigoli ; Caterina Giorgetti ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2024]
Overige gegevens 117 pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: La festa degli aquiloni. - Milaan : Mondadori Libri S.p.A., (c)2018
ISBN 9789463379458
PPN 443091277
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Wedstrijden ; Vliegeren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thea Sisters
Boek

Thea Sisters het leven op Topford (2011-...)

vol. 30
Uitgeleend
Thea Stilton