Fantasyfiguren tekenen en schilderen
Boek

Fantasyfiguren tekenen en schilderen reuzen, vampiers, trollen, tovenaars en andere fantasyfiguren ([2024])/ Matt Dixon, tekstredacteur: Matt Ralphs ; vertaling [uit het Engels]: Maaike van der Rijst

Handboek voor het tekenen en schilderen van fantasy-figuren, zowel handmatig als digitaal. Met illustraties. Vanaf ca. 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een praktische handboek voor het tekenen en schilderen van fantasy-kunst. Het boek biedt technieken en ideeën voor het creëren van eigen fantasy-figuren, zoals reuzen, vampiers, trollen en tovenaars. Aan bod komen het tekenen van kostuums en wapenrustingen, personages dynamisch neerzetten en het weergeven van levensechte gezichtsuitdrukkingen en gebaren. Elk personage wordt gepresenteerd vanaf de eerste schetsen tot de volledig uitgewerkte afbeelding. Het boek dient ook als naslagwerk voor zowel handmatig als digitaal tekenen. Nuchter en direct geschreven. Met gekleurde en zwart-witillustraties in een nabij-realistische stijl, met aandacht voor dramatische belichting en kleurwerking. Vanaf ca. 14 jaar en ouder. Matt Dixon is professioneel kunstenaar. Hij heeft aan talloze projecten in de game-industrie meegewerkt, personages en originele titels bedacht voor bekende films en illustraties gemaakt voor boeken, tijdschriften en graphic novels.

Specificaties

Nederlands | 9789463597296 | 256 pagina's

Titel Fantasyfiguren tekenen en schilderen : reuzen, vampiers, trollen, tovenaars en andere fantasyfiguren
Auteur Matt Dixon
Secundaire auteur Matt Ralphs ; Maaike van der Rijst
Type materiaal Boek
Uitgave [Kerkdriel] : Librero, [2024]
Overige gegevens 256 pagina's - gekleurde en zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Land of legends. - Quarto Inc., (c)2008
ISBN 9789463597296
PPN 441327680
Rubriekscode 743
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Fantasy; Tekenen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Tekenen