Werken met wow
Boek

Werken met wow gids voor plezier en voldoening in de tweede helft van je loopbaan ([2024])/ Klaske Veth, omslag en illustraties: Armando van Bruggen ; redacteur: Sanne Visch

Praktische tips en wetenschappelijke inzichten voor een betekenisvol werkleven, gericht op werkenden in de tweede helft van hun loopbaan en mensen die gedeeltelijk doorwerken na hun pensioen.

Recensie

Een praktisch boek over arbeidsvreugde en -voldoening tijdens én na de tweede helft van het werkende leven. Klaske Veth biedt inzicht in hoe mensen zelf kunnen bijdragen aan een betekenisvol werkleven tot en na het pensioen, met speciale aandacht voor de groeiende groep gepensioneerden die (deels) blijven werken, de zogenaamde bridgeworkers. Het boek combineert wetenschappelijke feiten en inzichten met praktische handvatten om diepgang te geven aan de tweede helft van de loopbaan, en onderstreept het idee dat het beste nog moet komen. Vlot, informatief en toegankelijk geschreven. Met schematische kleurenillustraties. Geschikt voor een brede tot geoefende lezersgroep. Klaske Veth (1971) is een auteur en lector Leiderschap & Duurzaam Werken bij de Hanzehogeschool in Groningen en bij AOG School of Management inhoudelijk verantwoordelijk voor de Leergangen Nieuw Leiderschap in Organisaties en HR Strategie & Leiderschap. Het is haar missie om extra gezonde jaren toe te voegen voor alle werkenden aan de steeds langer durende loopbaan; tot én na het pensioen.

Specificaties

Nederlands | 9789089840448 | 129 pagina's

Titel Werken met wow : gids voor plezier en voldoening in de tweede helft van je loopbaan
Auteur K.N. Veth
Secundaire auteur Armando van Bruggen ; Sanne Visch
Type materiaal Boek
Uitgave Haarzuilens : Heart Media, [2024]
Overige gegevens 129 pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789089840448
PPN 443009775
Rubriekscode 318.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Oudere werknemers ; Arbeidsvoldoening ; Pensionering
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Oudere werknemers