Oversharing
Grote Letter Boek

Oversharing ([2024])/ Jane Fallon, vertaald [uit het Engels] door Anna Livestro

Een gescheiden, jaloerse vrouw zint op wraak op een influencer met een perfect gezin, die zij de schuld geeft van haar mislukte liefdesleven.

Recensie

Een vermakelijke, hedendaagse roman over liefdesperikelen, jaloezie en wraak. Het verhaal volgt Iris, een gescheiden vrouw die haar logeerkamer verhuurt om rond te komen. Haar leven werd verstoord door Maddy, een influencer die video's maakt over haar gelukkige gezinsleven. Iris geeft Maddy de schuld van haar misgelopen liefdesgeluk en gelooft dat haar perfecte leven een façade is. Ze is vastbesloten om dit te bewijzen. In vlotte, lichtvoetige en zeer toegankelijke stijl geschreven. Jane Fallon (Harrow, 1960) is een internationaal bekende Britse televisieproducent, romanschrijver, novelist en producer. Ze schreef vele boeken. 'Oversharing' is haar twaalfde roman. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789026176869

Titel Oversharing
Uniforme titel Over sharing
Auteur Jane Fallon
Secundaire auteur Anna Livestro
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Zoetermeer VBK GLB, [2024]
Overige gegevens ... pagina's - 23 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Utrecht : De Fontein, 2024 - Met grote letters gedrukt - Vertaling van: Over sharing. - UK : Michael Joseph, (c)2023
ISBN 9789026176869
PPN 442956118
Genre humoristische roman
Thematrefwoord Vloggers ; Jaloezie
Taal Nederlands