Nachtspel
Boek

Nachtspel ([2024])/ Camilla Läckberg, uit het Zweeds vertaald door Tineke Jorissen-Wedzinga

Vier beste vrienden vieren samen oud en nieuw, maar ieder van hen verbergt een duister geheim. Een spelletje truth or dare onthult schokkende waarheden. Nu alle kaarten op tafel liggen zal niets meer hetzelfde zijn, en niet iedereen zal de nacht overleven.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannende verhaal (108 p.) over een spelletje truth or dare dat een duistere wending neemt. Liv, Martina, Max en Anton zijn al jaren beste vrienden. Ze brengen oud en nieuw samen door met veel drank, geflirt en spelletjes. Maar elk van hen houdt een vreselijk geheim verborgen. En wanneer een spelletje truth or dare een duistere wending neemt, duurt het niet lang voordat de schokkende waarheden aan het licht komen en niets meer hetzelfde zal zijn. En niet iedereen zal de klok middernacht zien slaan. Soepel en met suspense geschreven. Camilla Läckberg (Fjällbacka, 1974) is een internationaal bekende Zweedse schrijver, econoom en televisiepresentator. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meer dan dertig landen uitgegeven. 'Nachtspel' vormt een tweeluik met het boek 'Vrouwen zonder genade'.

Specificaties

Nederlands | 9789044356298 | 108 pagina's

Titel Nachtspel
Auteur Camilla Läckberg
Secundaire auteur Tineke Jorissen-Wedzinga
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : The House of Books, [2024]
Overige gegevens 108 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: G°a i fängelse. - Stockholm : Bokförlaget Forum, 2021 - Nachtspel vormt samen met Vrouwen zonder genade een tweeluik
ISBN 9789044356298
PPN 442717520
Genre thriller - psychologische roman
Thematrefwoord Vriendschap ; Geheimen
Taal Nederlands