Travel by train
Boek

Travel by train de mooiste treinreizen ter wereld ([2024])/ tekst: Franco Tanel, vertaling [uit het Italiaans]: Eric Strijbos en Jaap Verschoor ; redactie Nederlandse editie: Kantoor Verschoor Boekmakers

Reisgids over treinreizen op alle continenten, voorzien van informatie over bezienswaardigheden, geschiedenis, cultuur en het landschap. Met veel illustraties en foto's in kleur.

Aanwezigheid

Recensie

Een reisgids over treinreizen. Deze gids beschrijft verschillende treinreizen op alle continenten, met informatie over bezienswaardigheden, geschiedenis, cultuur en het landschap, en nuttige weetjes. De verschillende soorten reizen zijn voor elk budget en elke leeftijd, voeren door ongerepte landschappen en naar culturele hotspots. Zo zijn er luxueuze treinen, treinen voor backpackers, ultramoderne treinen en treinen die getrokken worden door stoomlocomotieven. In klare taal en begrijpelijk geschreven. Met veel foto's, illustraties en kaarten in kleur. Franco Tanel is een journalist en fotograaf die zijn carrière in 1979 begon bij het fotoagentschap D-Day. Jarenlang heeft hij verslag gedaan van transport en stadsplanning in speciale bijlagen van de Italiaanse krant Il Sole 24 Ore en vanaf het begin heeft hij gewerkt voor Tuttotreno, het belangrijkste tijdschrift van Italië over treinreizen.

Specificaties

Nederlands | 9789036646963 | 223 pagina's

Titel Travel by train : de mooiste treinreizen ter wereld
Auteur Franco Tanel
Instelling /Kantoor Verschoor Boekmakers, Heemstede
Secundaire auteur Eric Strijbos ; Jaap Verschoor
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2024]
Overige gegevens 223 pagina's - foto's, illustraties, kaarten - 28 cm
Annotatie Vertaling van: In treno!. - Milaan : White Star s.r.l., (c)2023
ISBN 9789036646963
PPN 441940595
Rubriekscode 961
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Treinreizen; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Treinreizen