Voorelkaarkrijgkunde
Boek

Voorelkaarkrijgkunde zó pak je veranderingen energiek aan ([2024])/ Marjolijn Feringa, redactie: Sabine Holtermann ; illustraties: Krijn Spaapen

Praktische gids voor het realiseren van werkdoelen en -ambities, zoals het beginnen van een eigen onderneming, het maken van een product, het vinden van een baan in een ander vakgebied en het schrijven van een boek. Met zwart-witillustraties.

Recensie

Een praktische gids voor het realiseren van werkdoelen en -ambities. Het boek biedt informatie voor lezers die doelen voor ogen hebben zoals het starten van een eigen onderneming, het maken van een product, het vinden van een baan in een nieuw vakgebied of het schrijven van een boek. Het bevat een eenvoudig te volgen stappenplan, tips om valkuilen te vermijden en advies over hoe je successen kunt vieren. Direct, begrijpelijk en bemoedigend geschreven. Met verhelderende zwart-witillustraties. Marjolijn Feringa is interim-directeur en executive coach. Ze helpt bestuurders te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling en bij organisatieverandering.

Specificaties

Nederlands | 9789024462674 | 176 pagina's

Titel Voorelkaarkrijgkunde : zó pak je veranderingen energiek aan
Auteur Marjolijn Feringa
Secundaire auteur Sabine Holtermann ; Krijn Spaapen
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boom, [2024]
Overige gegevens 176 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789024462674
PPN 440317304
Rubriekscode 318.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Carrière maken ; Loopbaanplanning
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Carrière maken