Herfst
Boek

Herfst ([2024])/ Lizzie Scott en Stephanie Fizer Coleman, vertaling [uit het Engels]: Anja De Lombaert ; eindredactie: Monica Terpstra

Waar denk jij aan bij de herfst? Wat doen de dieren als het kouder wordt? Ontdek hoe de natuur in de herfst is en hoe je van dit seizoen kunt genieten. Met interactieve vragen en veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Regen, wind, vallende blaadjes en warme kleren horen allemaal bij de herfst. Dit kleurrijke, informatieve prentenboek neemt je mee de herfst in en laat je zien wat er allemaal te zien, beleven en doen valt in dit seizoen. Paginagrote illustraties in herfstkleuren brengen de herfst tot leven en worden aangevuld met korte teksten. In aparte kaders staan vragen, die gebruikt kunnen worden om met kinderen in gesprek te gaan over de herfst. Ook worden tips over de omgang met de natuur gegeven, bij de bladzijde over paddenstoelen wordt bijvoorbeeld duidelijk benoemd dat je paddenstoelen niet mag plukken. Vrolijk prentenboek dat door zijn opzet uitermate geschikt is om in kinderopvang en kleuterklassen te gebruiken als inleiding tot of ondersteuning bij het thema herfst. Vierkant uitgave, met inhoudsopgave en register. Deel uit de reeks 'De vier seizoenen'*. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086646890 | 32 pagina's

Titel Herfst
Auteur Lizzie Scott
Secundaire auteur Stephanie Fizer Coleman ; Anja De Lombaert ; Monica Terpstra
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2024]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2021 - Met register - Vertaling van: Autumn. - The Watts Publishing Group, (c)2020. - (I love the seasons)
ISBN 9789086646890
PPN 443331669
Rubriekscode 577.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Herfst
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Seizoenen

Relaties/Serie

De vier seizoenen
Boek

De vier seizoenen (2021)

vol.
Uitgeleend
Lizzie Scott