De kleine pottenbakkerij
Boek

De kleine pottenbakkerij ([2024])/ Anne Labus, vertaling [uit het Duits] Irmaria Pennekamp

Een creatieve Ierse pottenbakster ontdekt in haar geboortedorp een verlaten pottenbakkerij. Daar probeert ze haar droom te realiseren, samen met haar eigenwijze collega. Maar wanneer zijn moeder ziek wordt, lijkt de droom in duigen te vallen.

Aanwezigheid

Recensie

Een feelgoodroman uit de serie 'Klavertje'. Het boek speelt zich af in het rustige dorp Busby in Ierland. Moya is een gepassioneerde en kunstzinnige pottenbakster die werkt in haar familiebedrijf. Wanneer haar broer Aidan voorstelt om massaproductie in te zetten om financiële problemen op te lossen, valt dat haar zwaar. Ze neemt een pauze in haar geboortedorp Busby, waar ze een verlaten pottenbakkerij ontdekt en overweegt haar eigen droom daar te realiseren. Samen met haar teckel en haar eigenwijze collega Robin begint ze aan dit nieuwe avontuur. Maar wanneer Robins moeder ernstig ziek wordt, lijken hun plannen te mislukken. In zachte, prettig leesbare en zeer toegankelijke stijl geschreven. Anne Labus (1957) is een Duitse auteur. Ze schreef een klein aantal boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789021049922 | 346 pagina's

Titel De kleine pottenbakkerij
Auteur Anne Labus
Secundaire auteur Irmaria Pennekamp
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Luitingh-Sijthoff, [2024]
Overige gegevens 346 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Die kleine Töpferei im Glück. - Berlijn : Aufbau Verlage GmbH & Co. KG (Published with more), (c)2023
ISBN 9789021049922
PPN 442339798
Genre romantische verhalen - familieroman
Thematrefwoord Ierland ; Dorpsleven ; Pottenbakken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Klavertje
Boek

Klavertje (2023-...)

vol. 4
Uitgeleend
Anne Labus