De verloren krijger
Boek

De verloren krijger ([2024])/ gecreëerd door Erin Hunter, geschreven door Dan Jolley ; geïllustreerd door James L. Barry ; vertaling [uit het Engels]: Ans van der Graaff

Grijsstreep wordt gevangen genomen door de tweebenen. Gaat het hem lukken zijn weg naar zijn clan terug te vinden? Ballonstrip in zwart-wit. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De kat en krijger Grijsstreep wordt gevangen genomen door de tweebenen. De mensen brengen hem onder bij een mensenfamilie. Ondanks dat Grijsstreep zich verzet, lijkt hij het naar zijn zin te hebben. Wanneer hij op onderzoek uitgaat in de buurt, komt hij erachter dat de stadse katten hun territorium goed weten te verdedigen. Grijsstreep krijgt een paar visioenen en is dan toch vastbesloten terug te gaan naar zijn clan. Wanneer hij een aantal dagen zonder eten en drinken rondzwerft en het bijna begeeft, redt de stadse kat Millie hem. Ze belooft met hem mee te gaan en samen gaan ze verder met het avontuur. Eerste deel van een serie. Gedetailleerd stripverhaal in zwart-wit, dat niet veel bladzijden beslaat. Leuke toevoeging in de Warrior-Cats reeks, een serie die al vanaf 2003 loopt en al veel series beslaat. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463835169 | 94 pagina's

Titel De verloren krijger
Auteur James L. Barry
Secundaire auteur Dan Jolley ; Erin Hunter ; Ans van der Graaff
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2024]
Overige gegevens 94 pagina's - illustraties - 19 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Tokyopop - Vertaling van: The lost warrior. - Tokyopop Inc. ; New York : HarperCollins Children's Books, (c)2007. - (Warriors)
ISBN 9789463835169
PPN 443067449
Genre stripverhaal - dierenleven
Thematrefwoord Katten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Grijsstreeps terugkeer
Boek

Grijsstreeps terugkeer (2024)

vol. dl. 1
Uitgeleend
James L. Barry