Op de vlucht met de triceratops
Boek

Op de vlucht met de triceratops ([2024])/ Rex Stone, vertaling [uit het Engels]: Josee Koning ; met illustraties van Louise Forshaw

Sam en Tess zijn terug in de dinowereld om een landkaart te maken. Dan staan ze plotsklaps oog in oog met een kudde triceratopsen! Om niet vertrapt te worden klimmen ze allebei op de rug van een triceratops, en gaan zo verder op avontuur. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijk en leerzaam kinderboek over dinosaurussen. Sam en Tess gaan samen terug naar de geheime wereld van dino's om er een landkaart van te maken. Bepakt met eten, een kompas en verrekijkers gaan ze op pad en even later staan ze midden in een kudde triceratopsen. Om niet vertrapt te worden, klimmen ze allebei op de rug van een triceratops. Zo gaan ze verder op avontuur. Vlot geschreven, met weetjes, een quiz en een woordenlijst achterin het boek. Met een kaart en speelse zwart-witillustraties. Vanaf ca. 8 jaar. Rex Stone (1954) is een kinderboekenauteur. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek is het tweede deel van de serie 'Dinosaurus Club'*, en het vervolg op 'De aanval van de T-rex'.

Specificaties

Nederlands | 9789464043242 | 94 pagina's

Titel Op de vlucht met de triceratops
Auteur Rex Stone
Secundaire auteur Josee Koning ; Louise Forshaw
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Fontaine Kinderboeken, [2024]
Overige gegevens 94 pagina's - zwart-wit illustraties, kaart - 21 cm
Annotatie Met dino-dossier, woordenlijst, quiz en meer - Vertaling van: A triceratops charge. - Dorling Kindersley Limited, 2022. - (Dinosaur Club)
ISBN 9789464043242
PPN 442232950
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Dinosaurussen ; Tijdreizen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dinosaurus Club
Boek

Dinosaurus Club (2024-...)

vol.
Uitgeleend
Rex Stone