Klaar? Krabben maar!
Boek

Klaar? Krabben maar! ([2024])/ Adam Wallace, Wayne Bryant, vertaald [uit het Engels] door Mariella Manfré

Windhond Kriebelkont, ooit de snelste windhond ter wereld, en de gemene mopshond Mopperhond komen samen in het dierenasiel van hondenvanger S.T. Inkgat terecht. Lukt het hen om hun verschillen te overbruggen en samen te ontsnappen? Met zwart-wittekeningen. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig geïllustreerd kinderboek over de avonturen van twee hondjes. Kriebelkont was de snelste windhond ter wereld, tot hij op een rampzalige dag halverwege een wedstrijd jeuk aan zijn kont kreeg. Mopperhond, een gemene mopshond, wordt door zijn baasje afgestaan. Beiden belanden ze in het asiel van hondenvanger S.T. Inkgat, waaruit nog nooit een hond is ontsnapt. Ondanks hun verschillen moeten Mopperhond en Kriebelkont samenwerken om te ontsnappen. Ondeugend en met veel humor geschreven, met korte stukjes tekst. Met uitbundige, cartooneske zwart-wittekeningen en speelse typografie. Geschikt voor beginnende lezers vanaf ca. 8 jaar. Adam Wallace (1972) is een Australische auteur. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789000394098 | 201 pagina's

Titel Klaar? Krabben maar!
Auteur Adam Wallace
Secundaire auteur Wayne Bryant ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2024]
Overige gegevens 201 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Tekst: Adam Wallace, illustraties: Wayne Bryant - Vertaling van: Ready... steady... itch!. - Larrikin House, 2022. - (Pugnacious & Scuttlebutt)
ISBN 9789000394098
PPN 442266928
Genre dierenleven - humoristische roman
Thematrefwoord Honden ; Dierenasiels ; Ontsnappingen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Mopperhond & Kriebelkont
Boek

Mopperhond & Kriebelkont (2024-...)

vol. 1
Uitgeleend
Adam Wallace