Houvast
Boek

Houvast om vandaag je geloof te belijden ([2024])/ HGJB, aan het boek werkten de volgende predikanten mee: M. Klaassen, A.J. Kunz, A.J. Mouw, C.J. Overeem, W.C. Polinder, E.J. Terpstra, T.C. Verhoef, B.J.D. van Vreeswijk, G.C. Vreugdenhil, B.E. Weerd, H. van Wijngaarden, R.F. de Wit ; eindredactie: HGJB

Wat gelooft een christen en hoe leef je als christen? Deze vragen staan centraal in dit boek voor jongeren die overwegen hun belijdenis te doen. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

Een verhelderende gids over het christelijk geloof en de geloofsbelijdenis. Dit boek behandelt in tweeëntwintig hoofdstukken verschillende thema's van het christelijk geloof, waaronder de Bijbel, het verbond, gebed, het leren kennen van God en discipelschap. Het boek richt zich met name op twee vragen: wat gelooft een christen en hoe leef je als christen? Het boek is bedoeld voor jongeren (en ouderen) die van plan zijn hun geloof in Jezus Christus te belijden, zowel in de kerk als in hun eigen omgeving. Deze herziene uitgave bevat ook een hoofdstuk over Israël. In bevlogen stijl geschreven vanuit christelijk perspectief, met gespreksvragen. Vanaf ca. 13 jaar. Met bijdragen van M. Klaassen, A.J. Kunz, A.J. Mouw, C.J. Overeem, W.C. Polinder, E.J. Terpstra, T.C. Verhoef, B.J.D. van Vreeswijk, G.C. Vreugdenhil, B.E. Weerd, H. van Wijngaarden en R.F. de Wit. 'Houvast' is een herziene uitgave van 'Hou(d)vast' (2015).

Specificaties

Nederlands | 9789043541671 | 184 pagina's

Titel Houvast : om vandaag je geloof te belijden
Instelling /Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond
Secundaire auteur M. Klaassen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, [2024]
Overige gegevens 184 pagina's - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke titel: Hou(d)vast. - Zoetermeer : Jes!, 2015
ISBN 9789043541671
PPN 442253931
Rubriekscode 251.35
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Geloofsbelijdenis
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Geloofsbelijdenis