Toevluchtsoord voor krijgers
Boek

Toevluchtsoord voor krijgers ([2024])/ gecreëerd door Erin Hunter, geschreven door Dan Jolley ; geïllustreerd door James L. Barry ; vertaling [uit het Engels]: Ans van der Graaff

Grijsstreep en zijn nieuwe vriendin Millie zijn hun weg terug naar de strijdersclan aan het zoeken en beleven onderweg allerlei avonturen. Ballonstrip in zwart-wit. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De kat en strijder Grijsstreep is met zijn nieuwe vriendin Millie op weg naar de locatie van strijdersclan. De weg is lang en vol met verrassingen. Zo komen zij op een boerderij en vinden een kattenfamilie op zolder, die uit huis gejaagd zijn door een nieuw gezin. Grijsstreep en Millie laten hun de goede kanten van de tweebenen (mensen) zien en langzaam krijgen ze een beter leven samen. Ondanks dat ze er willen blijven, zetten ze hun tocht voort. Wanneer ze op de juiste plek aankomen, blijkt echter dat het bos van de strijdersclan gekapt. Samen gaan ze verder met het zoeken van de strijdersclan. Tweede deel* van een serie. Gedetailleerd stripverhaal in zwart-wit met vier hoofdstukken. Met proloog van een nieuw Warrior Cats-boek. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463835145 | 86 pagina's

Titel Toevluchtsoord voor krijgers
Auteur James L. Barry
Secundaire auteur Dan Jolley ; Erin Hunter ; Ans van der Graaff
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2024]
Overige gegevens 86 pagina's - illustraties - 19 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Tokyopop - Vertaling van: Warrior's refuge. - Tokyopop Inc. ; New York : HarperCollins Children's Books, (c)2008. - (Warriors)
ISBN 9789463835145
PPN 443067430
Genre stripverhaal - dierenleven
Thematrefwoord Katten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Grijsstreeps terugkeer
Boek

Grijsstreeps terugkeer (2024)

vol. dl. 2
Uitgeleend
James L. Barry