Hun heerschappij
Boek

Hun heerschappij een dark maffia romance ([2024])/ Natasha Knight, A. Zavarelli, vertaald [uit het Engels] door Helma Lubbers

Judge Montgomery heeft zijn beste vriend verraden en is bang nu ook Mercedes De La Rosa te verliezen, de vrouw die hem op zijn knieën dwong. Op haar wordt jacht gemaakt door een monster, en hij zal er alles aan doen om haar veilig te houden.

Recensie

Een dark maffia romance die zich afspeelt in de wereld van de 'Soevereine Zoons'-serie. Judge Montgomery heeft zijn beste vriend verraden, de man die meer voor hem betekende dan zijn eigen familie. Nu vreest hij dat hij ook Mercedes gaat verliezen, de vrouw die hem op zijn knieën dwong. Het is niet moeilijk om een hart te breken, maar om een hart te helen des te meer. Maar ze heeft geen keus, want een monster maakt jacht op haar. Judge zal er alles aan doen om haar veilig te houden. In melodramatische, zeer toegankelijke stijl geschreven, wisselend tussen de perspectieven van de twee hoofdpersonen. Bevat enkele expliciete scènes. Natasha Knight en A. Zavarelli zijn Amerikaanse auteurs. Ze schreven samen meerdere boeken. 'Hun heerschappij' is het derde* en laatste deel van de trilogie 'De rite'. De boeken moeten op volgorde gelezen worden.

Specificaties

Nederlands | 9789464405767 | 214 pagina's

Titel Hun heerschappij : een dark maffia romance
Auteur Natasha Knight
Secundaire auteur A. Zavarelli ; Helma Lubbers
Type materiaal Boek
Uitgave [Lokeren] : SVM Publishing, [2024]
Overige gegevens 214 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Their reign. - (c)2022
ISBN 9789464405767
PPN 443427275
Genre romantische verhalen - erotisch verhaal
Taal Nederlands