Donkere cipressen
Boek

Donkere cipressen (mei 2024)/ Nora Roberts, vertaling [uit het Engels]: Els Papelard

Een vrouw raakt tijdens haar vakantie op het Griekse eiland Lesbos verstrikt in een spel vol hartstocht en gevaar nadat ze op het strand belaagd wordt door een haar onbekende miljardair.

Recensie

Een romantisch verhaal met spannende elementen dat zich afspeelt op het Griekse eiland Lesbos. Tijdens haar vakantie op het eiland wordt Morgan James na een nachtelijke zwempartij vastgegrepen door een onbekende man. De volgende dag wordt ze voorgesteld aan miljardair Nicholas Gregoras, die haar belager blijkt te zijn. Morgan is in de war; werd ze door hem bedreigd of beschermde hij haar juist? Ze raakt verstrikt in een spel vol hartstocht en gevaar. In zeer toegankelijke, laagdrempelige stijl geschreven. Let op: bevat scènes met expliciete seks en expliciet geweld. Nora Roberts (Silver Spring, 1950) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver, scenarioschrijver en zakenvrouw. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meer dan dertig landen uitgegeven. 'Donkere cipressen' werd oorspronkelijk gepubliceerd in 1985. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Nora Roberts'.

Specificaties

Nederlands | 9789036014106 | 318 pagina's

Titel Donkere cipressen
Auteur Nora Roberts
Secundaire auteur Els Papelard
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, mei 2024
Overige gegevens 318 pagina's - 18 cm
Annotatie Vertaling van: The right path. - New York : Silhouette Books, (c)1985 - Deze uitgave is uitgegeven in samenwerking met Harlequin Enterprises ULC. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, 2005. - (Nora Roberts ; 9)
ISBN 9789036014106
PPN 441851754
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Harlequin Nora Roberts
Boek

Harlequin Nora Roberts (2017-...)

vol. 139
Uitgeleend
Nora Roberts