De inmaaktuin
Boek

De inmaaktuin 365 dagen eten uit eigen tuin ([2024])/ Jo Turner, illustraties Ashlea O'Neill ; vertaling [uit het Engels]: Natascha van der Stelt ; redactie: Trijnie Duut, Julia Hulleman en Josien Schuitemaker

Praktisch handboek met recepten voor het conserveren van groenten en fruit uit de eigen moestuin, met informatie over verschillende conserveringstechnieken. Met kleurenillustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een kookboek met recepten voor conserveren van groenten en fruit uit de eigen moestuin. Het boek biedt een overzicht van conserveringsmethoden per groente- en fruitsoort, inclusief informatie over zaaien en oogsten. Daarnaast geeft auteur Jo Turner ook informatie over het kweken en conserveren van kruiden en specerijen. De lezer leert diverse conserveringstechnieken kennen, zoals inleggen, bottelen, wecken en fermenteren. Turner moedigt de lezer aan om creatief te zijn met hun oogst, en doet suggesties voor het maken van gelei, relish, siroop en jam. Tot slot bevat het boek een lijst van sterke rassen per groente- en fruitsoort. Instructief en begrijpelijk geschreven. Met schematische illustraties in vrolijke kleuren. Jo Turner (1961) is een Amerikaanse auteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789461433213 | 207 pagina's

Titel De inmaaktuin : 365 dagen eten uit eigen tuin
Auteur Jo Turner
Secundaire auteur Natascha van der Stelt ; Ashlea O'Neill ; Trijnie Duut
Type materiaal Boek
Uitgave Hilversum : Good Cook, [2024]
Overige gegevens 207 pagina's - illustraties - 26 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: The preserving garden. - Thames & Hudson Australia, (c)2023
ISBN 9789461433213
PPN 441932088
Rubriekscode 629.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Groenten; Conserveren ; Fruit; Conserveren ; Groenteteelt
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Conserveren