Een laatste dans
Boek

Een laatste dans ([2024])/ Rainbow Rowell, vertaald [uit het Engels] door Jeannet Dekker

Een vriend en vriendin ontdekken aan het eind van de middelbare school dat ze verliefd op elkaar zijn. Maar dan is het te laat: hun wegen scheiden. Jaren later worden ze uitgenodigd voor de bruiloft van een oude vriend. Vinden ze de weg naar elkaars hart, of herhalen de fouten uit het verleden zich?

Aanwezigheid

Recensie

Een romantisch verhaal over vriendschap, vergooide dromen en tweede kansen. Shiloh, Cary en Mikey waren in de jaren negentig onafscheidelijk. Net op het moment dat Shiloh en Cary zich realiseren dat hun gevoelens voor elkaar wederzijds zijn, eindigt hun middelbareschooltijd en scheiden hun wegen. Nu is Shiloh drieëndertig en heeft ze al veertien jaar niet meer met Cary gepraat. Ze is getrouwd en gescheiden, heeft twee kinderen en woont in het huis waar ze is opgegroeid. Haar leven lijkt totaal niet op hoe ze het gepland had. Als Shiloh en Cary uitgenodigd wordt voor de bruiloft van Mikey, is een reünie onvermijdelijk. Lukt het hen om de weg naar elkaars hart terug te vinden, of zullen de fouten uit hun verleden zich herhalen? Vlot, eigentijds en zeer toegankelijk geschreven. Let op: bevat expliciete seksscènes. Rainbow Rowell (1973) is een Amerikaanse schrijfster van zowel jeugdboeken als romans voor volwassenen. Haar jeugddebuut 'Eleanor & Park' was een New York Times-bestseller en werd lovend ontvangen door de pers.

Specificaties

Nederlands | 9789049204211 | 413 pagina's

Titel Een laatste dans
Auteur Rainbow Rowell
Secundaire auteur Jeannet Dekker
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : De Boekerij, [2024]
Overige gegevens 413 pagina's - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag en titelpagina: Gaat het Cary lukken zijn jeugdliefde Shiloh weer voor zich te winnen, of komt hun reünie te laat?
ISBN 9789049204211
PPN 442261284
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Vriendschap ; Identiteit
Taal Nederlands