The Garfield movie
DVD

The Garfield movie ([2024])/ directed by Mark Dindal

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Animatiefilm. Garfield, de wereldberoemde, maandaghatende, lasagne-liefhebbende kamerkat, staat op het punt een wild buitenavontuur te beleven! Na een onverwachte hereniging met zijn lang verloren gewaande vader - de sjofele straatkat Vic - worden Garfield en zijn hondenvriend Odie gedwongen hun perfect verwende leven te verlaten en zich bij Vic aan te sluiten voor een hilarische overval met hoge inzet. Het ergste voor Garfield is dat hij moet samenwerken met zijn vader die hem als kitten heeft achtergelaten. Vanaf ca. 8 jaar. IMDb-score: IMDb-score: 5,7/10.

Specificaties

EngelsNederlands | 7333018030817

Titel The Garfield movie
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mark Dindal ; Chris Pratt ; Samuel L. Jackson ; Jim Davis
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Sony Home Entertainment, [2024]
Overige gegevens 1 dvd-video (101 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Chris Pratt, Samuel L. Jackson. - Engels, Nederlands of andere talen gesproken, ondertiteld in verschillende talen waaronder Nederlands - Gebaseerd op de strips van Jim Davis - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten, 2024
ISBN 7333018030817
PPN 443479801
Genre humoristische roman
Taal EngelsNederlands