Ciao for now
Boek

Ciao for now (april 2024)/ Kate Bromley, vertaling [uit het Engels]: Bep Fontijn

Een jonge modestudente krijgt in Rome een stageplaats aangeboden. Samen met de zoon van haar docent beleeft ze een fantastische zomer, maar door hun avonturen dreigt ze haar modecarrière uit het oog te verliezen. Ze zal een keuze moeten maken tussen hem en haar dromen...

Recensie

Een vrolijke, vermakelijke chicklit over liefde, reizen en de modewereld. Violet, een modestudente met een grote studieschuld, krijgt een stageplaats aangeboden bij een modemerk in Rome. Ze hoopt via deze stage een baan te bemachtigen bij een New Yorks modelabel. In Rome ontmoet ze Matteo, de arrogante zoon van haar docent, met wie ze een huis moet delen. Hoewel ze het eerst helemaal niet met elkaar kunnen vinden, slaat de vonk tussen hen toch over. Ze beleven een zomer vol chique feesten en avonturen. Hoe meer tijd Violet met Matteo doorbrengt, hoe meer ze haar modecarrière uit het oog verliest. Wanneer haar kans op de baan in New York dreigt te verdwijnen, moet ze een keuze maken tussen Matteo en haar dromen. Vlot en zeer toegankelijk geschreven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'HQN roman'.

Specificaties

Nederlands | 9789036014311 | 317 pagina's

Titel Ciao for now
Auteur Kate Bromley
Secundaire auteur Bep Fontijn
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, april 2024
Overige gegevens 317 pagina's - 18 cm
Annotatie Vertaling van: Ciao for now. - Toronto : Graydon House, (c)2023 - Deze uitgave is uitgegeven in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC.
ISBN 9789036014311
PPN 441851738
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Modewereld
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 371
Uitgeleend