Zon in het verschiet
Boek

Zon in het verschiet (juni 2024)/ RaeAnne Thayne, vertaling [uit het Engels]: Maaike van der Rijst

Nadat een vrouw in Chicago beschuldigd is van betrokkenheid bij de miljoenenfraude van haar overleden ex, trekt ze zich terug in het strandhuisje dat ze van haar oma erfde. Het huisje naast dat van haar wordt gehuurd door een knappe schrijver... Ligt er toch nog geluk voor haar in het verschiet?

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een chicklit over een getroebleerde vrouw die zich terugtrekt in het strandhuisje dat ze van haar oma erfde en liefde vindt aan de kust. Meredith Collins keert terug naar Cape Sanctuary, na beschuldigingen van betrokkenheid bij een miljoenenfraude van haar overleden ex in Chicago. Gelukkig heeft ze nog het strandhuisje dat ze van haar oma heeft geërfd en is ze deels eigenaar van het plaatselijke eetcafé. Daar kan ze gaan werken tot ze haar leven weer op de rails heeft. De aantrekkelijke schrijver Liam Byrne huurt het huisje naast dat van haar. Ze vindt hem leuk, maar zal hij haar ook leuk vinden als hij ontdekt wie ze werkelijk is? In zeer toegankelijke, laagdrempelige stijl geschreven. RaeAnne Thayne is een bekende schrijver en redacteur. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de reeks 'HQN roman' en is het vijfde afzonderlijk te lezen deel van de serie 'Cape Sanctuary'*.

Specificaties

Nederlands | 9789036014359 | 317 pagina's

Titel Zon in het verschiet
Auteur RaeAnne Thayne
Secundaire auteur Maaike van der Rijst
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, juni 2024
Overige gegevens 317 pagina's - 21 cm
Annotatie Deze uitgave is uitgegeven in samenwerking met Harlequin Enterprises ULC - Vertaling van: The cafe at Beach End. - Toronto, Canada : Canary Street Press, (c)2023
ISBN 9789036014359
PPN 442481101
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 375
Uitgeleend
Cape Sanctuary
Boek

Cape Sanctuary (2020-...)

vol. dl. 5
Uitgeleend
RaeAnne Thayne