Onder bomen
Boek

Onder bomen over bomen en wat we van ze kunnen leren (2024)/ Jeroen Heindijk, redactie: Foske de Kruijf ; eindredactie: Dominique Riaskoff

Beschrijving van bijzondere bomen in West-Europa, met aandacht voor de relatie tussen bomen en mensen. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een persoonlijk getinte verhandeling over bomen in West-Europa. Jeroen Heindijk neemt de lezer mee naar de meest bijzondere bomen van West-Europa die hij op zijn reizen is tegengekomen. Elke boom heeft een uniek verhaal. Het boek biedt concrete kennis over bekende boomsoorten, en tijdens de reizen van Heindijk ontmoet de lezer bijzondere mensen. Het boek belicht wat mensen van bomen kunnen leren, en de groei die zowel bomen als mensen in hun leven doormaken. Onderhoudend en informatief geschreven. Met foto's en kleine illustraties in kleur. Jeroen Heindijk is erkend boomexpert en organiseert cursussen en groepsreizen voor bomenliefhebbers, bomenvakmensen en bedrijven. Hij werkt onder andere samen met Staatsbosbeheer en diverse universiteiten.

Specificaties

Nederlands | 9789060385944 | 320 pagina's

Titel Onder bomen : over bomen en wat we van ze kunnen leren
Auteur Jeroen Heindijk
Secundaire auteur Foske de Kruijf ; Dominique Riaskoff
Type materiaal Boek
Uitgave Zeist : Christofoor Uitgeverij, 2024
Overige gegevens 320 pagina's - illustraties, foto's - 24 cm
ISBN 9789060385944
PPN 442984030
Rubriekscode 588.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bomen; West-Europa
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Bomen