Lang zal je lever
Boek

Lang zal je lever nieuwe inzichten rond collageen, gewichtsverlies en menopauze (juni 2024)/ Amandine De Paepe, redactie: Laure Oomens ; eindredactie: Saskia Martens

Gids met informatie over het belang van een goed functionerende lever voor de algemene gezondheid, met aandacht voor de invloed van dit orgaan op onder meer de huid, het metabolisme en de hormoonhuishouding. Met adviezen voor een gezonde levensstijl.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een gids met informatie over het belang van een goed functionerende lever voor de algemene gezondheid. Voedingswetenschapper Amandine De Paepe stelt in dit boek dat invloed van de lever op een gezond leven onderschat wordt. Zo zorgt een vervette lever niet alleen voor gewichtsproblemen, maar kan hij ook slaap- of fertiliteitsproblemen veroorzaken. In dit boek benadrukt de auteur het belang van een gezonde lever op uiteenlopende vlakken, met aandacht voor de invloed van het orgaan op de huid, het metabolisme en de hormoonhuishouding van mannen én vrouwen. Het boek focust op de principes van 'lifestyle medicine' en biedt aan de hand van praktische tips en foodhacks een handleiding voor een gezonder leven. Helder, eigentijds en toegankelijk geschreven, met enkele recepten. Met ondersteunende schema's in zwart-wit en steunkleur roze. Amandine De Paepe is orthomoleculair voedingswetenschapper en oprichter van Insentials, een bedrijf gericht op voedingssupplementen. Eerder verscheen van haar het boek 'Er ligt meer op je lever dan je denkt' (2023).

Specificaties

Nederlands | 9789464778397 | 255 pagina's

Titel Lang zal je lever : nieuwe inzichten rond collageen, gewichtsverlies en menopauze
Auteur Amandine De Paepe
Secundaire auteur Laure Oomens ; Saskia Martens
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Gent : Borgerhoff & Lamberigts, juni 2024
Overige gegevens 255 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789464778397
PPN 443432295
Rubriekscode 605.13
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lever ; Gezondheidsgidsen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Lever