Tuinlied
Boek

Tuinlied een groene symfonie, uit liefde voor de aarde (april 2024)/ Alma Huisken, foto's Doortje Stellwagen ; redactie: Anne Colenbrander

Informatie en adviezen om duurzaam en klimaatbestendig te tuinieren, met 52 plantaardige recepten. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een uitgebreide tuingids (415 p.) over duurzaam en klimaatbestendig tuinieren, met 52 plantaardige recepten. Het boek stimuleert de lezer om actief bij te dragen aan een groenere wereld, beginnend in de eigen leefomgeving. Alma Huiskens geeft advies voor klimaatbestendige sier- en moestuinen en biedt praktische tips voor het telen van bloemen, groenten, kruiden en fruit. Het boek bevat tevens tips, ingedeeld per maand van het jaar, voor het bijdragen aan ecologische duurzaamheid, zoals het planten van struiken, het graven van vijvers en het lichten van stoeptegels. Ook biedt het boek informatie en recepten voor milieuvriendelijke voeding. Helder, bemoedigend en begrijpelijk geschreven, met persoonlijke passages. Met kleurenfoto's en -illustraties. Alma Huisken (1955) is een bekende Nederlandse schrijver, journalist en biotuinier. Ze schreef vele boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789060385920 | 415 pagina's

Titel Tuinlied : een groene symfonie, uit liefde voor de aarde
Auteur Alma Huisken
Secundaire auteur Doortje Stellwagen ; Anne Colenbrander ; Stien Snijder
Type materiaal Boek
Uitgave Zeist : Uitgeverij Christofoor, april 2024
Overige gegevens 415 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register
ISBN 9789060385920
PPN 440641500
Rubriekscode 638.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Biologisch tuinieren ; Ecologische leefwijze ; Veganistische kookboeken
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Biologisch tuinieren