De draak met de zilveren hoorns
Boek

De draak met de zilveren hoorns ([2024])/ Emily Skye, met illustraties van Pascal Nöldner ; vertaling [uit het Duits]: Saar Breimer

Na een moeilijke start op de drakenschool heeft Henry eindelijk zijn eigen draak gevonden. Dan vraagt een andere draak Henry om hulp: hij zit opgesloten in een kerker en kan niet ontsnappen. Kunnen Henry en zijn vrienden de draak op tijd bevrijden? Met illustraties in grijstinten. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sprookjesachtig kinderboek, het tweede deel van de serie 'De geheime drakenschool'. Na een moeilijke start op de drakenschool heeft Henry eindelijk zijn eigen draak gevonden en een magische band met hem gekregen. Maar dan hoort Henry een andere stem in zijn hoofd: een vreemde draak vraagt hem om hulp. De draak is opgesloten in een kerker waaruit hij niet kan ontsnappen. Kunnen Henry en zijn vrienden de draak op tijd bevrijden? Vriendelijk en sfeervol geschreven. Met animatie-achtige illustraties in grijstinten. Vanaf ca. 10 jaar. Achter het pseudoniem Emily Skye gaan de redacteuren van uitgeverij Baumhaus Verlag schuil.

Specificaties

Nederlands | 9789026167614 | 229 pagina's

Titel De draak met de zilveren hoorns
Auteur Emily Skye
Secundaire auteur Saar Breimer ; Pascal Nöldner
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2024]
Overige gegevens 229 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Der Drache mit den silbernen Hörnen. - Baumhaus Verlag, (c)2019
ISBN 9789026167614
PPN 442242042
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord draken ; Kostscholen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De geheime drakenschool
Boek

De geheime drakenschool (2023-...)

vol. 2
Uitgeleend
Emily Skye