Eenvoudig leren tekenen
Boek

Eenvoudig leren tekenen stap-voor-staplessen om te leren tekenen ([2024])/ Chelsea Ward, vertaling [uit het Engels]: Maaike van der Rijst

Werkbeschrijvingen voor het leren tekenen van dieren, planten en andere projecten in realistische stijl. Met illustraties in kleur en zwart-wit.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een praktische gids voor kinderen en volwassenen om in realistische stijl te leren tekenen. Chelseau Ward helpt beginners op weg met tekenen zonder hen te overspoelen met allerlei technische details. Het boek biedt beknopte informatie over tekengerei en -technieken en bevat projecten voor het tekenen van eten en planten, stillevens, landschappen, dieren en meer. Elk project is opgebouwd uit enkele stappen, van het schetsstadium tot het opbouwen van kleurlagen en het creëren van textuur, met eenvoudige beschrijvingen van de stappen. Informatief, toegankelijk en instructief geschreven. Met illustraties in kleur en zwart-wit, van schets tot realistisch eindresultaat. Chelsea Ward is een Amerikaanse kunstdocent. Ze studeerde beeldende kunst aan de universiteit van Texas en runt momenteel haar eigen bedrijf Sketchy Notions. Ook geeft ze workshops op scholen via de non-profitorganisatie Arts Outreach.

Specificaties

Nederlands | 9789463599382 | 112 pagina's

Titel Eenvoudig leren tekenen : stap-voor-staplessen om te leren tekenen
Auteur Chelsea Ward
Secundaire auteur Maaike van der Rijst
Type materiaal Boek
Uitgave [Kerkdriel] : Librero, [2024]
Overige gegevens 112 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaling van: Art made easy - easy drawing. - Quarto Publishing Group USA Inc., (c)2018
ISBN 9789463599382
PPN 443129533
Rubriekscode 741
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tekenen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Tekenen