F*ck beige
Boek

F*ck beige durf kiezen voor kleur in je interieur (april 2024)/ Kelly Claessens, redactie: Sarah Vanthienen ; eindredactie: Remco Houtman-Janssen

Praktische gids voor het kiezen en verwerken van kleur in een woning, met tips, voorbeelden en woonprojecten. Met kleurenfoto's.

Aanwezigheid

Recensie

Een praktische gids over het gebruik van kleuren in een interieur. In dit boek komen verschillende onderwerpen aan bod over het gebruik van kleur binnen het interieur van een woning, bijvoorbeeld het aanbrengen van kleur in een witte keuken, het kiezen van accentkleuren voor muren en het naar binnen halen van de tuin. De auteur deelt tips, voorbeelden, woonprojecten en inspirerende afbeeldingen om de lezer te helpen hun kleurrijke persoonlijkheid te vertalen. Het boek is geschikt voor zowel liefhebbers van felle kleuren als voor degenen die de voorkeur geven aan zachtere tinten. Vlot, opgewekt en zeer toegankelijk geschreven. Met kleurenfoto's en enkele kleine illustraties van kleurtypen. Kelly Claessens is een Vlaamse interieurontwerper.

Specificaties

Nederlands | 9789464778496 | 229 pagina's

Titel F*ck beige : durf kiezen voor kleur in je interieur
Auteur Kelly Claessens
Secundaire auteur Sarah Vanthienen ; Remco Houtman-Janssen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Gent : Borgerhoff & Lamberigts, april 2024
Overige gegevens 229 pagina's - foto's - 26 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789464778496
PPN 443471711
Rubriekscode 627.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kleuren; Woninginrichting
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Woninginrichting