Super Normaal en de superschurken
Boek

Super Normaal en de superschurken je hebt geen superkrachten nodig om een HELD te zijn ([2024])/ Greg James & Chris Smith, vertaald [uit het Engels] door: Willem Jan Kok ; geïllustreerd door: Erica Salcedo

Super Normaal en zijn team van Superzero's moet het opnemen tegen een enge man in het zwart: Ekster. Deze Ekster heeft het HET-systeem gehackt waarmee het team wordt aangestuurd. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tweede deel* van een serie over de Superzero's. Murph Cooper (11) leidt sinds het vorige boek een team kinderen met superkrachten in hun strijd tegen klein en groot kwaad. Het team bestaat uit Nellie (die het weer kan beheersen), Mary (kan vliegen met en zonder paraplu), Billy (die zichzelf en anderen kan opblazen als een ballon), Hilda (kan twee paardjes uit het niets laten verschijnen) en Murph oftewel Super Normaal (heeft geen superkracht, maar wel de leiding over deze superhelden, omdat je geen superkracht nodig hebt om een held te zijn). Het team wordt aangestuurd via het HET-systeem dat in dit verhaal wordt gehackt door een zeer enge man in het zwart: Ekster. Aan het eind van het verhaal is de strijd tegen Ekster echter nog niet gewonnen. De twee schrijvers zijn radiojournalist die verder een podcast beheren en boeken schrijven. Er zijn veel illustraties in grijstinten en veel typografische grapjes die het verhaal versterken. Een leuk en spannend verhaal voor kinderen vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048870301 | 386 pagina's

Titel Super Normaal en de superschurken : je hebt geen superkrachten nodig om een HELD te zijn
Auteur Greg James
Secundaire auteur Chris Smith ; Willem Jan Kok ; Erica Salcedo
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Moon, [2024]
Overige gegevens 386 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Kid Normal and the rogues heroes. - London : Bloomsbury, 2018
ISBN 9789048870301
PPN 441399231
Genre schoolverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Helden ; Schoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Super Normaal
Boek

Super Normaal (2018-...)

vol. 2
Uitgeleend
Greg James