Boodschappen doen
Boek

Boodschappen doen (2024)/ [bedacht door Karina Schaapman], concept en tekst: The Mouse Mansion Company BV ; met foto's van Eddo Hartmann, Ton Bouwer en Allard Bovenberg

Muizenvriendjes Sam en Julia wonen in het grote muizenhuis. Samen doen ze allerlei boodschappen: in de tassenwinkel, op de markt en bij de bakker. Vierkant hardkartonnen fotoprentenboekje met losse scènes over boodschappen doen. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het prentenboek 'Boodschappen doen' van Het Muizenhuis is er nu in een uitvoering gemaakt van stevig karton - handig voor grijpgrage peuterhandjes van de jongste lezers. Ga mee op reis door de charmante kamers en gangen van deze met de hand gemaakte muizenwereld met Sam, Julia en al hun vrienden en familie. In Het Muizenhuis zijn veel winkels, zoals de tassenwinkel en de bakker. En op zaterdag is er ook een markt. De muisjes Fleur en Floor kopen er kaas, groene en fruit. Daarna nemen ze een warme chocolademelk met een stuk appeltaart. Er is altijd wat te zien in het Muizenhuis. Kom je ook mee boodschappen doen? Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025779870

Titel Boodschappen doen
Instelling Mouse Mansion Company, Amsterdam
Secundaire auteur Karina Schaapman ; Eddo Hartmann
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2024
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Uitgeverij Rubinstein, 2013
ISBN 9789025779870
PPN 443507783
Thematrefwoord Winkelen ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Het Muizenhuis
Boek

Het Muizenhuis (2011-...)

vol.
Uitgeleend
Karina Schaapman