En daar was Juli
Boek

En daar was Juli ([2024])/ Petra Eimer, illustraties: Petra Eimer ; foto's: Tomas Rodriguez ; vertaling [uit het Duits]: Elsbeth de Jager

Juli, een heel groot paard, verschijnt plotseling in de tuin van Paul! Iedereen is weg van haar, en zo ook Pauls ouders. Maar Paul wil eigenlijk liever niets met paarden te maken hebben. Er is maar één mogelijkheid: Juli moet weg! Maar hoe? Met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een grappig jeugdverhaal over een paard dat onverwachts in de tuin staat. Er staat in juli plotseling een enorm paard in Pauls tuin, van wel twee meter hoog, twee meter lang en twee meter breed! Zijn ouders zijn gelijk dol op Juli, maar Paul wil helemaal niets met paarden te maken hebben, want een paard zorgt volgens hem alleen maar voor problemen. Er is maar één oplossing: Juli moet weg! Maar de vraag is hoe... In humoristische, bijdehante stijl geschreven. Met digitaal vervaardigde, cartoon-achtige illustraties in kleur. Vanaf ca. 8 jaar. Petra Eimer is een Duitse auteur en illustrator. Ze studeerde visuele communicatie in Aken en beeldende kunst in Sevilla, en werkte als artdirector en freelance-illustrator. Ze illustreerde reeds vele kinderboeken. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Juli'.

Specificaties

Nederlands | 9789463833707 | 176 pagina's

Titel En daar was Juli
Auteur Petra Eimer
Secundaire auteur Tomas Rodriguez ; Elsbeth de Jager
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2024]
Overige gegevens 176 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Und dann kam Juli. - Köln : Bastei Lübbe AG, (c)2021
ISBN 9789463833707
PPN 44347348X
Genre paarden/pony's - humoristische roman
Thematrefwoord paarden
Taal Nederlands