Mijn man heeft een midlifecrisis
Boek

Mijn man heeft een midlifecrisis hoe je samen de midlifecrisis overwint en gelukkig blijft ([2024])/ Aafke Dijkstra, redactie: Miriam Jans

Adviezen voor vrouwen om een midlifecrisis bij hun man te leren herkennen en goed door deze crisis heen te komen. Met praktijkvoorbeelden en opdrachten.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een gids voor vrouwen over het herkennen van en omgaan met een midlifecrisis van hun man. Aafke Dijkstra biedt inzicht in de symptomen van midlifecrisis bij mannen, en beschrijft hoe deze relaties kan beïnvloeden. Het boek biedt praktische adviezen en antwoorden op vragen als hoe te herkennen of een man een midlifecrisis heeft, hoe mannen zelf met een midlifecrisis omgaan, hoe goed voor jezelf te zorgen, en hoe te bepalen of je samen verder wilt of het alleen wilt doen. Elk hoofdstuk is voorzien van duidelijke uitleg, praktijkvoorbeelden en een opdracht. Begrijpelijk geschreven, met verhelderende lijstjes en persoonlijke passages. Aafke Dijkstra is Midlife Happiness Expert, stress counsellor en integraal therapeut in haar eigen praktijk. Eerder schreef ze het boek 'In 10 stappen je midlifecrisis de baas'.

Specificaties

Nederlands | 9789493355255 | 146 pagina's

Titel Mijn man heeft een midlifecrisis : hoe je samen de midlifecrisis overwint en gelukkig blijft
Auteur Aafke Dijkstra
Secundaire auteur Miriam Jans
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Breda] : Expertboek, [2024]
Overige gegevens 146 pagina's - portret - 22 cm
ISBN 9789493355255
PPN 443505268
Rubriekscode 416.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Midlifecrisis; Mannen ; Huwelijksproblematiek
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Midlifecrisis