Oogsten & bewaren
Boek

Oogsten & bewaren jam, pesto, chutney, likeur, limonade en fermenteren (september 2024)/ door Rian Nix & Studio Boot, tekst: Rian Nix en Gerard Jansen ; illustraties: Studio Boot ; eindredactie: Uitgeverij Snor ; fotografie: Alexander van Berge

Praktische gids met tips, technieken en recepten voor het oogsten en conserveren van overtollige groenten en fruit uit de moestuin. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een praktische gids met tips en recepten voor het oogsten en conserveren van overtollige groenten en fruit uit de moestuin. De auteur leert de lezer hoe deze de oogst kan bewaren door middel van verschillende conserveringstechnieken, zoals inmaken en fermentatie. Aan bod komen onder andere hoe aardbeien gebruikt kunnen worden om siroop te maken, hoe appels omgetoverd kunnen worden tot een lang houdbare chutney en hoe er van witte kool eenvoudig heerlijke zuurkool gemaakt kan worden. Het boek motiveert de lezer om actief aan de slag te gaan met het oogsten en bewaren van eten. In toegankelijke, vriendelijke en informatieve stijl geschreven. Met digitaal vervaardigde kleurenillustraties en foto's van ingrediënten en producten.

Specificaties

Nederlands | 9789463141871 | 144 pagina's

Titel Oogsten & bewaren : jam, pesto, chutney, likeur, limonade en fermenteren
Uniforme titel Oogsten en bewaren
Auteur Rian Nix
Instelling /Studio Boot, 's-Hertogenbosch ; /Uitgeverij Snor, Utrecht
Secundaire auteur Gerard Janssen ; Alexander van Berge
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Snor, september 2024
Overige gegevens 144 pagina's - foto's, illustraties, portret - 22 cm
ISBN 9789463141871
PPN 442861702
Rubriekscode 629.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Inmaken ; Fermentatie (voeding)
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Inmaken