Speel met je kat
Boek

Speel met je kat ontdek de kracht van interactief spelen voor de gezondheid en het welzijn van je kat ([2024])/ Mikel Maria Delgado, illustraties Lili Chin ; vertaling [uit het Engels]: Jörgen van Drunen

Gids voor het verbeteren van het welzijn van huiskatten en de relatie tussen kat en eigenaar middels wetenschappelijk onderbouwde adviezen en speeltechnieken. Met zwart-witillustraties.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een verhelderende gids over het verbeteren van het welzijn van huiskatten middels spel. Lijdt een kat aan overgewicht, of ziet hij er wat futloos uit? Dan zou het kunnen dat hij zijn jachtinstinct niet kan ontwikkelen en daardoor niet lekker in zijn vel zit. De auteur benadrukt het belang van interactief spelen voor de gezondheid van katten én voor het verbeteren van de relatie tussen kat en eigenaar. Het boek bevat veel speeltechnieken en wetenschappelijk onderbouwde adviezen over bijvoorbeeld het kiezen van de juiste speeltjes, hoe je je kunt voorbereiden op spelen en het inzetten van robotspeelgoed. Vriendelijk, praktisch en toegankelijk geschreven. Met simpele zwart-witillustraties. Dr. Mikel Maria Delgado voltooide in 2017 een PhD in de psychologie waarbij zij zich specialiseerde in het gedrag van dieren. Ze is samen met Jackson Galaxy medeauteur van het succesvolle boek 'Total Cat Mojo'.

Specificaties

Nederlands | 9789043934206 | 277 pagina's

Titel Speel met je kat : ontdek de kracht van interactief spelen voor de gezondheid en het welzijn van je kat
Auteur Mikel Maria Delgado
Secundaire auteur Jörgen van Drunen ; Lili Chin
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2024]
Overige gegevens 277 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Play with your cat. - New York City : TarcherPerigee, (c)2024
ISBN 9789043934206
PPN 442306490
Rubriekscode 634.23
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten; Africhting ; Katten; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Katten