Superwolf
Boek

Superwolf ([2024])/ Helen Docherty & Thomas Docherty, vertaling uit het Engels: Clavis Uitgeverij

Wolfje Luna heeft één doel: een superheld worden. Maar de andere dieren zijn bang voor Luna, want ze is een wolf! Dan ziet ze dat de familie Konijn in gevaar is... Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een zachtaardig prentenboek over een wolfje dat een superheld wil zijn. Wolfje Luna droomt ervan om een held te worden. Ze traint elke dag om sterk en snel te worden, met als doel anderen te helpen. Maar die anderen willen helemaal niet dat zij hen helpt. Want een wolf... daar kun je maar beter voor wegrennen! Dan ziet Luna de familie Konijn op een bootje heel hard richting een waterval varen. Wat gaat Superwolf doen? Licht en vriendelijk geschreven, met korte losse zinnen verspreid over de pagina. Met levendige en grappige kleurenillustraties van de antropomorfe dieren. Vanaf ca. 4 jaar. Helen Docherty (1972) is een internationaal bekende schrijver. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789044853353

Titel Superwolf
Auteur Helen Docherty
Instelling /Clavis, Hasselt
Secundaire auteur Thomas Docherty
Type materiaal Boek
Uitgave Hasselt : Clavis, [2024]
Overige gegevens 34 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Tekst: Helen Docherty, illustraties: Thomas Docherty - Vertaling van: Superwolf. - Londen : Alison Green Books, (c)2024
ISBN 9789044853353
PPN 443478619
Thematrefwoord Helden ; Wolven ; Jezelf zijn
Taal Nederlands