Voertuigen
Boek

Voertuigen (2024)/ geillustreerd door Fiona Powers

Ga je mee winkelen? Of ga je liever naar de kust? Of wil je reizen met het vliegtuig of de trein? Prentenboek over voertuigen. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Ga je mee winkelen? Of ga je liever naar de kust? Of wil je reizen met het vliegtuig of de trein? Overal kom je voertuigen tegen. Grote als een vliegtuig, een reddingsboot of een hogesnelheidstrein, maar ook kleine als een rolstoel, een drone en een mountainbike. Als je de flapjes openvouwt, leer je van alles over een garage, een terminal, een station, een schuur bij een boerderij en wat er gebeurt op zee. Vierkant boekje met dikke kartonnen pagina's en afgeronde hoeken. De flappen zijn heel stevig uitgevoerd. Elke dubbele pagina brengt de peuter naar een nieuwe situatie waarin van alles te zien is. Niet alle woorden zijn voor de doelgroep te begrijpen, zoals quad of maaidorser. En een beetje vreemd is dat op sommige pagina's ook de dieren of gebouwen benoemd worden. Bij bijna alle mensen staat een spraakballonnetje met een kleine opmerking erin. De illustraties zijn kleurrijk en aantrekkelijk voor jonge kinderen. Door de moeilijkheidsgraad is het boekje geschikt voor iets oudere kinderen dan de meeste boekjes met flappen. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000394067

Titel Voertuigen
Auteur Fiona Powers
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, 2024
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Op omslag: Een flapjesboek! - Vertaling van: Peek inside: things that go. - London : Really Decent Books Ltd , (c)2024
ISBN 9789000394067
PPN 443461805
Thematrefwoord Vervoermiddelen ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands