Onzichtbare dingen
Boek

Onzichtbare dingen ([2024])/ Andy J. Pizza en Sophie Miller

Hoe ziet jeuk eruit? Of een droom? En hoe zou je de smaak van broccoli tekenen? Ga mee op ontdekkingstocht langs onzichtbare dingen in het dagelijks leven, zoals gevoelens, gedachten en dat ene liedje dat maar in je hoofd blijft plakken. Prentvertelling met illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk en leerzaam prentenboek dat kleuters meeneemt op een ontdekkingstocht in de wereld van gevoelens, gedachten en andere onzichtbare dingen. Op speelse wijze worden kinderen aangemoedigd om een onzichtbare toverbril op te zetten en zich een beeld te vormen van allerlei onzichtbare zaken, zoals jeuk, dromen, geuren en smaken. Het boek helpt jonge kinderen om zich een beeld te vormen van onzichtbare, dagelijkse dingen en ze te benoemen, en is tevens een hulpmiddel voor ouders om met hun kinderen te kunnen praten over hun innerlijke wereld. Aansprekend en in een veilige sfeer geschreven. Met uitbundige kleurenillustraties in collage-achtige stijl. Voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. Andy J. Pizza is een Amerikaanse schrijver en illustrator van zowel kinderboeken als boeken voor volwassenen.

Specificaties

Nederlands | 9789021499055

Titel Onzichtbare dingen
Auteur Andy J. Pizza
Secundaire auteur Sophie Miller ; Francine Oomen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Volt, [2024]
Overige gegevens 48 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Tekst Andy J. Pizza, illustraties Sophie Miller - Vertaald uit het Engels. - Vertaling Francine Oomen - Vertaling van: Invisible things. - San Francisco, California : Chronicle Books LLC, (c)2023
ISBN 9789021499055
PPN 442300786
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Emoties ; Zintuigen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Emoties