David Attenborough
Boek

David Attenborough ([2023])/ Maria Isabel Sánchez Vegara, met illustraties van Mikyo Noh ; Nederlandse tekst [uit het Spaans]: Antje Schoehuys-Blaak

Als kind wil David al van alles over dieren weten. Hij wil dan ook bioloog worden. Maar het liefst wil hij dieren in het wild zien. Hij reist de hele wereld rond om ze te filmen. Prentvertelling over het leven en werk van de beroemde David Attenborough. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een prentenboek over het levensverhaal van de Britse televisiepresentator en bioloog David Attenborough (1926). De kleine David was een enthousiaste verzamelaar van planten en fossielen. Zijn liefde voor alles wat leefde bracht hem ertoe de wetenschap in te gaan. Maar zijn passie voor mensen was ook heel groot en zo kwam hij bij de televisie terecht. Met zijn natuurdocumentaires maakte hij de wonderbaarlijke wereld van de natuur voor iedereen bereikbaar. In zachtaardige en informatieve stijl geschreven. Met kleurenillustraties in zachte, onverzadigde tinten, en enkele kleine portretfoto's van Attenborough in zwart-wit. Vanaf ca. 8 jaar. Maria Isabel Sánchez Vegara is een bekende Spaanse schrijver, redacteur, marketeer en publiciteitsagent. Haar werk wordt in meer dan twintig landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Little people, big dreams'.

Specificaties

Nederlands | 9789051164497

Titel David Attenborough
Auteur Maria Isabel Sánchez Vegara
Secundaire auteur Mikyo Noh ; Antje Schoehuys-Blaak
Type materiaal Boek
Uitgave Rijswijk : De Vier Windstreken, [2023]
Overige gegevens 30 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: David Attenborough. - Barcelona : Alba Editorial, (c)2020. - (Little people, big dreams)
ISBN 9789051164497
PPN 442544545
Rubriekscode 577.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Attenborough, David
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Attenborough

Relaties/Serie

Little people, big dreams®
Boek

Little people, big dreams® (2022-...)

vol.
Uitgeleend