Pietertje Pech poetst al zijn zorgen weg
Boek

Pietertje Pech poetst al zijn zorgen weg van rotdag naar lach met de EFT-techniek (2024)/ geschreven door Nienke van der Jagt, met illustraties van Petra Konijn

Pietertje heeft altijd pech: hij scheurt uit zijn broek, valt in het water en krijgt iets in zijn oog... Toevallig ontdekt hij een tructje waardoor hij weer blij wordt! Met kleurenillustraties en een informatief dossier over Emotionally Focused Therapy (EFT). Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een leerzaam prentenboek over een jongetje dat zich niet goed voelt maar toevallig een trucje ontdekt waardoor hij weer blij wordt. Pietertje heeft altijd pech: hij scheurt uit zijn broek, valt in het water en krijgt iets in zijn oog... Toevallig ontdekt hij dat hij zijn zorgen kan wegpoetsen door zijn gevoelens te uiten en op bepaalde plekken te wrijven. Zonder dat hij het weet, gebruikt hij de EFT-methode: een techniek waarmee de stressreactie in het lichaam geneutraliseerd wordt en omgezet wordt in positieve energie. Het boek bevat achterin een informatief dossier over Emotionally Focused Therapy (EFT). Vriendelijk en zachtaardig geschreven, afwisselend in verhalende en informatieve stijl. Met paginavullende kleurentekeningen. Vanaf ca. 5 jaar. Nienke van der Jagt is een gecertificeerd Advanced EFT en Matrix Reimprinting Practicioner bij Miracle You.

Specificaties

Nederlands | 9789090381435

Titel Pietertje Pech poetst al zijn zorgen weg : van rotdag naar lach met de EFT-techniek
Auteur Nienke van der Jagt
Secundaire auteur Petra Konijn
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Heerenveen] : Nienke van der Jagt, 2024
Overige gegevens 36 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 × 28 cm
ISBN 9789090381435
PPN 442528183
Rubriekscode 611.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen EFT; Kinderen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Chinese geneeskunde