Terug naar ReDawn
Boek

Terug naar ReDawn het verhaal van Alanik (2024)/ Brandon Sanderson en Janci Patterson, vertaald [uit het Engels] door Marike Groot en Sander Brink ; redactie: Claudia Coenen, Jeannette Kortenoeven en Erik Schreuder

Alanik waarschuwt Spensa voor vrede sluiten met de Superioriteit, maar de regering van Detritus negeert haar. Nu Alaniks mentor gevangen is genomen wendt ze zich tot Jorgen, FM en hun vriend Rig voor hulp. Kunnen ze hun beide planeten redden van een ramp? Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Een young adult-verhaal over een intergalactisch avontuur. Alanik, afkomstig van de planeet ReDawn, waarschuwt Spensa voor de valse vrede van de Superioriteit na een noodlanding op Detritus. Daar treft ze een hele planeet van vrije Mensen aan die tegen de Superioriteit vechten. Zijn dit de bondgenoten die haar volk zo hard nodig heeft? Ondanks haar waarschuwing overweegt de regering van Detritus een vredesvoorstel van de Superioriteit. Terug op ReDawn ontdekt Alanik dat de factie die de Superioriteit wil behagen de overhand heeft. Nu Alaniks mentor, Rinakin, gevangen is wendt ze zich tot Jorgen, FM en hun vriend Rig. Kunnen ze hun beide planeten redden van een ramp? Spannend en vlot geschreven. Vanaf ca. 15 jaar. Brandon Sanderson is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver. Zijn werk wordt in meer dan twintig landen uitgegeven. Janci Patterson schrijft romantische komedie, epische fantasie en romans voor jong volwassenen. 'Terug naar ReDawn' is het tweede deel van de serie: 'Sterrenvluchtnovelles'*.

Specificaties

Nederlands | 9789083267487 | 220 pagina's

Titel Terug naar ReDawn : het verhaal van Alanik
Auteur Brandon Sanderson
Secundaire auteur Janci Patterson ; Marike Groot ; Claudia Coenen
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Amsterdam] : Iceberg Books, 2024
Overige gegevens 220 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: ReDawn. - Dragonsteel Entertainment, (c)2022
ISBN 9789083267487
PPN 438332342
Genre science-fiction
Taal Nederlands