De Italiaanse dochter
Boek

De Italiaanse dochter (2024)/ Soraya Lane, vertaald [uit het Engels] door Erica Disco

Een jonge Engelse wijnmaker reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van een legendarische familie meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich al snel thuis, en dat komt niet alleen door de knappe oudste zoon.

Aanwezigheid

Recensie

Een romantisch verhaal in de nieuwe serie 'De verloren dochters'. Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich al snel thuis bij de familie en op het Italiaanse platteland. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of is het lot dat haar leven zich nu spiegelt aan dat van haar grootmoeder? In vriendelijke, meeslepende en zeer toegankelijke stijl geschreven. Soraya Lane is een Nieuw-Zeelandse auteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789046832851 | 298 pagina's

Titel De Italiaanse dochter
Auteur Soraya Lane
Secundaire auteur Erica Disco
Type materiaal Boek
Editie Tiende druk;
Uitgave [Amsterdam] : Oceaan, 2024
Overige gegevens 298 pagina's - 21 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes - Vertaling van: The Italian daughter. - London : Bookouture, (c)2022. - (The lost daughters)
ISBN 9789046832851
PPN 443630100
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Italie ; Wijn
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De verloren dochters
Boek

De verloren dochters (2023-...)

vol. 1
Uitgeleend
Soraya Lane