El circo volador
Boek

El circo volador ([2024])/ escrito por Patrizia Levi, illustrado por Laura Barella ; traducción del inglés al español por Deyanira Navarette

Op een doodgewone dag in een slaperig dorpje ontvangen alle inwoners plotseling een uitnodiging voor 'Het Vliegende Circus'. Een magische show volgt, met een belangrijke boodschap over de natuur... Sprookjesachtig prentvertelling met donkere kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een zachtaardig prentenboek over een vliegend circus en de natuur. Op een doodgewone dag ontvangen alle inwoners van een slaperig dorpje een bijzondere uitnodiging voor Het Vliegende Circus. Iedereen, zelfs de allerkleinsten, zijn uitgenodigd. Wanneer ze samenkomen landt er een vliegende circustent en begint een magische show. 'El circo volador' draagt een belangrijke boodschap van de natuur over aan alle inwoners. In sprookjesachtige, liefdevolle stijl geschreven. Bevat sfeervolle kleurenillustraties in zeer donkere tinten. Voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Patrizia Levi is een Italiaanse auteur. 'El circo volador' won in 2022 de zilveren medaille van de Key Colours Competition.

Specificaties

Spaans | 9798890631343

Titel El circo volador
Auteur Patrizia Levi
Secundaire auteur Laura Barella ; Deyanira Navarette
Type materiaal Boek
Editie Primera edición;
Uitgave New York : Clavis, [2024]
Overige gegevens 35 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 × 30 cm
Annotatie Vertaling van: Het vliegende circus. - Amsterdam : Clavis, (c)2024
ISBN 9798890631343
PPN 443600724
Genre sprookjes
Thematrefwoord Circussen ; Natuur ; Magie
Taal Spaans