Ik ben dol op dingen maken
Boek

Ik ben dol op dingen maken ... wat kan ik worden? ([2024])/ Robin Pridy, met illustraties van Tom Woolley ; vertaling [uit het Engels]: Anneriek van Heugten ; redactie: Saskia van Driel

Wat doet een banketbakker, een 3D-ontwerper of een lasser? Lees over 25 mensen die dingen maken voor hun beroep. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Een aansprekend kinderboek over verschillende beroepen waarbij mensen dingen maken. Dit boek biedt een kijkje in de dagelijkse bezigheden van 25 beroepen. Het laat zien wat een banketbakker zoal doet, hoe 3D-ontwerpen werkt, wat een lasser moet kunnen en nog veel meer. Per beroep worden er ook plus- en minpunten genoemd. Kinderen met een passie voor het maken van dingen krijgen zo een beeld van de carrièremogelijkheden die daarbij passen. Het boek bevat achterin een beroepenwijzer, waar kinderen kunnen zien welke beroepen bij ze passen aan de hand van positieve eigenschappen. In vriendelijke en enthousiasmerende stijl geschreven. Rijkelijk aangevuld met vrolijke kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 jaar. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Mijn droombaan'.

Specificaties

Nederlands | 9789464394511 | 48 pagina's

Titel Ik ben dol op dingen maken : ... wat kan ik worden?
Auteur Robin Pridy
Secundaire auteur Tom Woolley ; Anneriek van Heugten ; Saskia van Driel
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona Schoolsupport, [2024]
Overige gegevens 48 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Vertaling van: I like making things... what jobs are there?. - Quarto Publishing plc., (c)2024. - (That's a job?)
ISBN 9789464394511
PPN 442862105
Rubriekscode 430.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Beroepen
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Beroepen