Handvesten en onuitgegeevene charters behoorende tot de beschrijving en chronijk van Nijmegen, en vervattende eenige der aldaar vermelde voortreffelijke vrijheden en voorrechten, door de Roomsch-keiseren en koningen ... aan de stad en burgerije van Nijmegen verleend ..
Boek

Handvesten en onuitgegeevene charters behoorende tot de beschrijving en chronijk van Nijmegen, en vervattende eenige der aldaar vermelde voortreffelijke vrijheden en voorrechten, door de Roomsch-keiseren en koningen ... aan de stad en burgerije van Nijmegen verleend .. ([1785]-1789)/ Johannes in de Betouw

Aanwezigheid

Specificaties

Nederlands

Titel Handvesten en onuitgegeevene charters behoorende tot de beschrijving en chronijk van Nijmegen, en vervattende eenige der aldaar vermelde voortreffelijke vrijheden en voorrechten, door de Roomsch-keiseren en koningen ... aan de stad en burgerije van Nijmegen verleend ..
Uniforme titel Vervolg der handvesten van Nijmegen
Auteur Johannes in de Betouw
Type materiaal Boek
Uitgave Te Nijmegen, : bij A. van Goor ..., [1785]-1789
Overige gegevens 2 dl - in-8
Annotatie Uitgeg. door Johannes in de Betouw - Titel dl.[2]: Vervolg der handvesten van Nijmegen . - Te Nijmegen, : bij A. van Goor ..., 1789 - Uitg. in 1 dl.
PPN 057733023
Taal Nederlands
Trefwoord Nijmegen
Geschiedenis; algemeen
Bronnen
Stadsrechten
Oorkonden
Bronnenpublicaties