Oogen-salve, voor de blinde Hollanders, begrepen in seeckere misive van een recht patriot, ende ghetrou liefhebber des vaderlants. Geschreven aen sijn vrient om hem te doen sien hoe onrechtveerdelijck, de libertijnsche Arminianen, de actien van ... de Staten Generael, ende ... den heere prince van Orangien in hare vuyle ende fameuse libellen bestaen te calumnieren ende te lasteren ..
Boek

Oogen-salve, voor de blinde Hollanders, begrepen in seeckere misive van een recht patriot, ende ghetrou liefhebber des vaderlants. Geschreven aen sijn vrient om hem te doen sien hoe onrechtveerdelijck, de libertijnsche Arminianen, de actien van ... de Staten Generael, ende ... den heere prince van Orangien in hare vuyle ende fameuse libellen bestaen te calumnieren ende te lasteren .. (1650)

Aanwezigheid

Specificaties

Nederlands

Titel Oogen-salve, voor de blinde Hollanders, begrepen in seeckere misive van een recht patriot, ende ghetrou liefhebber des vaderlants. Geschreven aen sijn vrient om hem te doen sien hoe onrechtveerdelijck, de libertijnsche Arminianen, de actien van ... de Staten Generael, ende ... den heere prince van Orangien in hare vuyle ende fameuse libellen bestaen te calumnieren ende te lasteren ..
Type materiaal Boek
Editie Na de copye van Rotterdam;
Uitgave [S.l. : s.n.], 1650
Overige gegevens [20] p. - in-4
Annotatie Gedagtekend 24 september 1650
PPN 052229017
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Contraremonstranten