Antwoord op de uitgeschrevene vrage: waarom heeft de Christelyke godsdienst, die in zich zelven zo zeer geschikt is om de harten tot deugd te vormen, echter die uitwerking slechts by weinige van deszelfs belyders? En welke zyn de, zo openbaare als byzondere, middelen, waar door dit kwaad, zonder geweld te gebruiken, kan verbeterd worden?
Boek

Antwoord op de uitgeschrevene vrage: waarom heeft de Christelyke godsdienst, die in zich zelven zo zeer geschikt is om de harten tot deugd te vormen, echter die uitwerking slechts by weinige van deszelfs belyders? En welke zyn de, zo openbaare als byzondere, middelen, waar door dit kwaad, zonder geweld te gebruiken, kan verbeterd worden? (1786)/ Door Johannes Christophorus Schwab ... Aan het welke den 14. october 1785. de prys van het Stolpiaansch Legaat is toegeweezen ; benevens noch drie andere verhandelingen

Aanwezigheid

Specificaties

Nederlands

Titel Antwoord op de uitgeschrevene vrage: waarom heeft de Christelyke godsdienst, die in zich zelven zo zeer geschikt is om de harten tot deugd te vormen, echter die uitwerking slechts by weinige van deszelfs belyders? En welke zyn de, zo openbaare als byzondere, middelen, waar door dit kwaad, zonder geweld te gebruiken, kan verbeterd worden?
Auteur Johannes Christophorus Schwab ; Daniël Hovens ; Michael Pap Szathmari
Type materiaal Boek
Uitgave Te Leyden, : by Sam. en Joh. Luchtmans, 1786
Overige gegevens VIII, 272 p. - in-4
Annotatie (Verhandelingen over eenige voorname stukken van de kristelyke zedenkunde in het Nederduitsch en in het Latyn geschreeven om te dingen naa den rpys van het Stolpiaansch legaat ; IVde deel., [2])
PPN 051076799
Taal Nederlands