Praten doe je zo, zegt Boo
Boek

Praten doe je zo, zegt Boo een boekje over logopedie (cop. 2006)/ geschreven door Betty Sluyzer, met tek. van Leen Van Durme

Aapje Boo gaat met mama mee naar de logopedist om via taalspelletjes te leren luisteren, begrijpen en articuleren. Vierkant prentenboek met eenvoudige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 02/11/2024
    0-8 jaar - 2e verd. - Samen lezen - Prentenboeken peuters SLUY

Recensie

Het kleine aapje Boo gaat met mama Bee naar logopedist poes Mia Miauw, om middels gesprekken taalspelletjes te doen. Daarbij worden begrippen geleerd als boven/onder, achter/voor, naast en opruimen. Deeltje uit de reeks 'Kimio peuterboekjes'*, over herkenbare onderwerpen uit de dagelijkse leefwereld van peuters en jonge kleuters, waarbij op de website van de uitgever verdere gebruiksmogelijkheden en voorleestips worden vermeld. Vierkant prentenboekje met kinderlijke, kleurrijke zwartomlijnde tekeningen zonder perspectief in het platte vlak met gemengde technieken. Veel details en kleine woordjes op de illustraties; op de schutbladen staan losse voorwerpen uit de tekst. Korte zinnen, soms zijn woorden op rijm. Afhankelijk van Mia, Boo en Bee is de tekst in respectievelijk rood, groen en blauw gedrukt, cursief bij een verhaaltje. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9056477226

Titel Praten doe je zo, zegt Boo : een boekje over logopedie
Auteur Betty Sluyzer
Secundaire auteur Leen van Durme
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Mercis Publishing-Kimio, cop. 2006
Overige gegevens [22] p - ill - 20 cm
Annotatie Uitg. in samenw. met Sint Marie
ISBN 9056477226
PPN 291319785
Thematrefwoord Logopedie
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kimio peuterboekjes
Boek

Kimio peuterboekjes (1985-...)

vol.
Uitgeleend