Thomas en zijn vriendjes
Boek

Thomas en zijn vriendjes (2000-...)

Specificaties

Nederlands

Titel Thomas en zijn vriendjes
Uniforme titel Thomas en zijn vriendjesTM
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Memphis Belle International, 2000-...
Overige gegevens - Formaat varieert
PPN 202266222
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thomas
Boek

Thomas (cop. 2011)

Als locomotief James uit de rails is gevlogen, helpt stoomlocomotief Thomas hem de wagons terug te brengen. Prentenboek in oblong formaat met paginagrote clichématige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

vol. 1
Uitgeleend
Goedemorgen, locomotieven!
Boek

Goedemorgen, locomotieven! (cop. 2008)

Locomotief Thomas en zijn vriend Percy willen graag slapen, maar locomotief James blijft opscheppen. De volgende dag heeft James een belangrijke taak, maar hij verslaapt zich. Hardkartonnen prentenboekje met clichématige tekeningen in felle kleuren en geluidselementen. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend
Ken jij mijn vriendjes al?
Boek

Ken jij mijn vriendjes al? (cop. 2010)

Locomotief Thomas stelt zijn vriendjes voor en laat tijdens een ritje zien wat ze allemaal doen. Groot formaat hardkartonnen prentenboek met clichématige kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Uitgeleend
Een raar geluid
Boek

Een raar geluid (cop. 2011)

Locomotief Thomas rijdt de oogst van de boer van het platteland naar de stad. Hardkartonnen prentenboekje met clichématige tekeningen in felle kleuren en met geluidselementen. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend
Thomas' eerste trein
Boek

Thomas' eerste trein ([2014])

Locomotief Thomas vergeet tijdens zijn eerste rit met een passagierstrein de wagons met passagiers mee te nemen. Prentenboek met clichématige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

vol.
Uitgeleend
Thomas en de ballonnen
Boek

Thomas en de ballonnen (cop. 2011)

Locomotief Thomas en zijn vriendjes zien onderweg een zwerm ballonnen, waarvan er steeds eentje verdwijnt. Oblong kartonnen prentenboek met clichématige kleurenillustraties en hardplastic ballonnen. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Uitgeleend