Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
In je element!
Boek

In je element! knutselen en experimenteren (cop. 2007)/ Gaby Langelaar, [fotogr.: Jan Langelaar ; tekstred.: José Coppes]

Ideeën voor werkstukken en experimenten met natuurlijke materialen, ingedeeld volgens de klassieke elementen aarde, water, vuur en lucht.

Recensie

In dit hobbyboekje wordt experimenteel geknutseld met (zoveel mogelijk) natuurlijke materialen. Werkstukken zijn ingedeeld volgens de vier klassieke elementen: water, aarde, vuur en lucht. Er worden bijvoorbeeld zoutkristallen, suikerharten en gekleurd badzout gemaakt. De werkwijze wordt verhalend beschreven, eventueel ondersteund met een schematisch patroon. Van elk werkstuk is een kleurenfoto afgebeeld; bovendien bevat dit boek zeer veel sfeerfoto's. De meeste materialen heb je wel in huis of vind je in de vrije natuur. Soms is enig geduld nodig voordat je alle benodigde materialen verzameld hebt. Voor het maken van de werkstukken is niet veel hobby-ervaring vereist, enige handigheid (of hulp van een tweede persoon) is wel gewenst. Een leuk boekje voor mensen die dicht bij de natuur (willen) staan. Bevat inhoudsopgave en lijst van gebruikte materialen en technieken. Uitgave in vierkant formaat.

Specificaties

Nederlands | 9789075979114

Titel In je element! : knutselen en experimenteren
Auteur Gaby Langelaar
Secundaire auteur José Coppes
Type materiaal Boek
Uitgave Zutphen : KunstMag, cop. 2007
Overige gegevens 95 p - ill - 20×20 cm
ISBN 9789075979114
PPN 306614162
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handenarbeid