Het Akasha-veld
Boek

Het Akasha-veld verbinding en geheugen in kosmos en bewustzijn (cop. 2007)/ Ervin Laszlo, [vert. uit het Engels: Gerard Grasman]

Actuele update van onderzoek naar en verklaring van het Akashaveld, een alles verenigend en alles verbindend kosmisch veld dat fungeert als het permanente geheugen van het universum.

Aanwezigheid

Recensie

In deze uitgave verschaft de beroemde publicist en wetenschapper -onder meer mede-oprichter en lid van de internationale denktank 'De Club van Boedapest' die zich inzet voor het ontwikkelen van bewustworden en ontwikkelen van activiteiten en waarden die duurzaamheid en vrede genereren- een wetenschappelijke onderzoeks-update van zijn boeken 'Kosmische visie' en 'Bezielde kosmos'. Hij bespreekt hierin talrijke onderzoeken die zijn 'integrale theorie van alles' en 'het ge-informeerde universum' ondersteunen en die de wonderbaarlijke samenhang laten zien van van micro-niveau (kwantummechanica), meso-niveau (post-darwinisme, bewustzijnsonderzoek) en macro-niveau (kosmologie). Kern en verklaring van de opmerkelijke coherentie hierin vormt het zogenaamde Akasha-veld, geheugen én generator van alle kosmische verschijnselen. Ook beschrijft hij het proces van zijn vier decennia durend zoeken naar bewijzen hiervan. Belangrijke onderwerpen worden in grijs kader uitgelicht en apart verklaard, de attente vertaler levert soms de Nederlandse context. Alleen voor de in de materie ingevoerde lezer.

Specificaties

Nederlands | 9789020201598

Titel Het Akasha-veld : verbinding en geheugen in kosmos en bewustzijn
Auteur Ervin László
Secundaire auteur Gerard Grasman
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Ankh-Hermes, cop. 2007
Overige gegevens 176 p - ill - 22 cm
Annotatie Met lit. opg., reg - Vert. van: The Akashic field. - New York : Dutton, 2007
ISBN 9789020201598
PPN 305385496
Rubriekscode 420.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kosmisch bewustzijn ; Holisme
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Holisme