Boem-ra-ta-ka-ta
Bladmuziek

Boem-ra-ta-ka-ta (2007)/ Jolet Leenhouts [ill., spelideeën Ria Visch ; muzieknotatie Lydi Groenewegen ; auteurs Herman Broekhuizen ... et al.]

Verzameling bekende en minder bekende liedjes en opzegversjes, voorzien van spelideeën, muzieknotatie, tekeningen in heldere kleuren en cd. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit fleurige boekje met een uitnodigend omslag bevat een verzameling van veertig bekende en minder bekende liedjes en opzegversjes die in onder meer kinderdagverblijven en onderbouw van de basisschool worden gezongen. Het betreft liedjes als 'In de maneschijn', 'Zeven kleine visjes' en 'Clowntje Piet'. In het eerste deel van het boek staan de teksten van de liedjes met spelideeën, voorzien van aantrekkelijke, vrolijke illustraties in kleur. De laatste twaalf bladzijden bevatten een eenvoudige muzieknotatie met bijbehorende tekst in kleine letters. Bijgeleverd wordt een cd waarop kinderen de liedjes steeds tweemaal zingen en deze af en toe afwisselen met een versje; de kinderen worden muzikaal begeleid. Een zeer bruikbare uitgave met dito cd om in de groep danwel thuis te gebruiken. De veertig liedjes zijn voor peuters zeer herkenbaar. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Onbekend | 9789085605195

Titel Boem-ra-ta-ka-ta
Auteur Jolet Leenhouts
Secundaire auteur Ria Visch ; Lydi Groenewegen ; Herman Broekhuizen
Type materiaal Bladmuziek
Editie 2e dr;
Uitgave [Amsterdam] : Niño, 2007
Overige gegevens 96 p - ill., muz - 23 cm - cd
Annotatie 1e dr.: Bussum : Pereboom, 2004 - Graad 1
ISBN 9789085605195
PPN 303201401
Rubriekscode 788.2
Taal Onbekend
Onderwerp algemeen Kinderliedjes
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Kinderliedjes